Werken bij BumaStemra

Stap in de wereld van muziek

Bij BumaStemra werk je middenin de muziekindustrie. Wij komen op voor de waarde van muziek. We bieden ruim 38.000 muziekmakers die vergoeding die ze verdienen. En zorgen dat iedereen – van streamingdienst tot buurtcafé ­– muziek kan gebruiken, op een eerlijke manier. Klinkt goed, toch? Kom daarom werken bij BumaStemra.

 

Stap in de wereld van muziek

De volgende stap in je loopbaan? Stap in de wereld van muziek. Bij BumaStemra zet je je in voor liedjesschrijvers, componisten en uitgevers: de makers van waardevolle muziek. Samen met zo’n 150 ambitieuze collega’s kom je op voor de belangen van onze ruim 38.000 leden uit binnen- en buitenland. Wij zorgen dat zij een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk. Daarvoor monitoren real-time waar hun liedjes te horen zijn en bieden we licenties aan uiteenlopende muziekgebruikers.

Organisatie vol talent

Hier werk je samen met talentvolle types. Gedreven collega’s, die zich inzetten voor de muziekmakers van vandaag, maar ook voor de vooruitstrevende oplossingen van morgen. Ieder met haar of zijn eigen expertise. Van developers tot juristen. Van new business experts tot communicatiespecialisten. Samen aan de slag voor onze leden en de waardevolle muziek die zij maken.

Als organisatie zijn we er voor onze leden. Service en kwaliteit staan voor ons dan ook bovenaan. Daarom moedigen we alle collega’s aan om ondernemend te zijn en onze eigen werkwijze steeds te verbeteren.

Elke dag vooruit, voor de waarde van muziek.

Solliciteer nu

Word jij onze collega? We horen graag van je. Kijk nu of er een vacature is die bij je past, volg ons op LinkedIn, of stuur ons gewoon een open sollicitatie. Ontdek de dynamische muziekwereld, kom werken bij BumaStemra.

Onze openstaande vacatures

Finance

(1)

5 years of experience, permanent

Medewerker Collection

32 - 40 hours

Legal

(0)

Marketing & Communicatie

(2)

5 years of experience, permanent

Online Music Licensing Specialist/Accountmanager (32 – 40 uur)

32 - 40 hours

0-5 years of experience, permanent

Senior Data Analyst/ Translator BumaStemra

32 - 40 hours

Operations

(2)

0-5 years of experience, permanent

Energieke Business Controller

40 hours, 5 days p.w.

7-10 years of experience, permanent

Senior Business Controller Operations

40 hours, 5 days p.w.

Werken bij BumaStemra

Wat zeggen collega's

"In de basis zorgen wij dat de betalingen van muziekgebruikers bij de juiste makers van muziek terecht komen. Zo klinkt het heel simpel, maar de onderliggende datamodellen en processen zijn waanzinnig complex. Dat maakt het juist zo leuk!"

Harriet van der Winden // Chief Information Officer

"BumaStemra daagt me uit om in een uitdagende, dynamische omgeving aan complexe financiële vraagstukken te werken, met leuke collega's én in de muziekindustrie!"

Robin Stoop // Controller

Sherlo Esajas // Public Relations

“Het blijft fantastisch om deel uit te maken van een enorm breed Internationaal netwerk dat het wereldwijde gebruik van muziek faciliteert”

Erik de Roo // International Relations

"Bij BumaStemra werken betekent veel mogelijkheid om te groeien, om initiatief te nemen en nieuwe ideeën verder te brengen en dat mogen doen in een gezellige, dynamische en muzikale internationale omgeving."

Kyana Bozorg Zadeh // Legal

“Bij BumaStemra werken betekent volop mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen, maar ook vooral met heel veel plezier samenwerken aan een goede dienstverlening voor onze rechthebbenden.”

Marc Gordijn // Manager Claims

"Als muziekmaker is het fantastisch om deel uit te maken van de organisatie. Bij het creëren van content kan ik mij goed inleven in wat muziekmakers willen horen en zien. Als horeca eigenaar zie ik ook het zakelijke succes wanneer muziek gebruikt wordt in de onderneming."

Anoek Bouma // Content Marketeer