Werken bij BumaStemra

Stap in de wereld van muziek

Maak van je passie voor muziek een bloeiende carrière bij BumaStemra! In het hart van de muziekindustrie draag je bij aan het beschermen van de waarde van muziek en ontwikkel je je eigen talenten in een inspirerende werkomgeving. Met ruim 40.000 aangesloten muziekmakers zetten wij ons in voor eerlijke vergoedingen voor muziekgebruik, van streamingdiensten tot buurtcafés. Word lid van ons gedreven team en draag bij aan de waarde van muziek!

Stap in de wereld van muziek

De volgende stap in je loopbaan? Stap in de wereld van muziek. Bij BumaStemra zet je je in voor tekstschrijvers, componisten en uitgevers: de makers van waardevolle muziek. Samen met zo’n 150 ambitieuze collega’s kom je op voor de belangen van onze ruim 40.000 leden uit binnen- en buitenland. Wij zorgen dat zij een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk. Daarvoor monitoren we real-time waar hun liedjes te horen zijn en bieden we licenties aan uiteenlopende muziekgebruikers.

"Elke dag vooruit, voor de waarde van muziek."

Solliciteer nu

Word jij onze collega? We horen graag van je. Kijk nu of er een vacature is die bij je past, volg ons op LinkedIn of stuur ons gewoon een open sollicitatie. Ontdek de dynamische muziekwereld: kom werken bij BumaStemra!

Onze openstaande vacatures

Board of Directors

(0)

Business Development

(0)

Business Unit Members & Markets

(0)

Business Unit Operations

(1)

0 jaar ervaring, vast

Receptionist(e) (Hoofddorp)

24 uur

Finance

(1)

6-10 jaar ervaring, vast

Senior Business Controller

36 - 40 uur

HR

(1)

5 jaar ervaring, vast

Coördinator HR-administratie

40 uur, 5 dagen p.w.

ICT

(1)

1 jaar ervaring, vast

ICT Contractmanager

32 - 40 uur 4.141 - 5.916 monthly

Legal

(0)

Marketing, Communicatie & PR

(1)

vast

Marketing & Communicatie Medewerker

32 - 40 uur 2.760 - 3.900 monthly

Public Affairs

(0)

Risk Management & Compliance

(1)

5 jaar ervaring, vast

Senior Compliance & Risk Officer (max €102k per jaar)

32 - 40 uur

Secretary of the Board

(0)

Werken bij BumaStemra

BumaStemra biedt een kans om de muziekwereld en artiesten te ondersteunen en heeft een inclusieve en ondersteunende werkomgeving waar persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. Medewerkers zijn enthousiast over hun baan bij BumaStemra en delen graag wat zij fantastisch vinden.

"In de basis zorgen wij dat de betalingen van muziekgebruikers bij de juiste makers van muziek terecht komen. Zo klinkt het heel simpel, maar de onderliggende datamodellen en processen zijn waanzinnig complex. Dat maakt het juist zo leuk!"

Harriet van der Winden // Chief Information Officer

"BumaStemra daagt me uit om in een uitdagende, dynamische omgeving aan complexe financiële vraagstukken te werken, met leuke collega's én in de muziekindustrie!"

Robin Stoop // Controller

"Bij BumaStemra mag ik de (politieke) belangen behartigen van muziekauteurs en muziekuitgevers. Muziek is iets wat ons allemaal verbindt en ik ben dan ook heel trots dat ik werkzaam mag zijn in deze branche."

Sherlo Esajas // Public Affairs

“Het blijft fantastisch om deel uit te maken van een enorm breed Internationaal netwerk dat het wereldwijde gebruik van muziek faciliteert.”

Erik de Roo // International Relations

"Bij BumaStemra werken betekent veel mogelijkheid om te groeien, om initiatief te nemen en nieuwe ideeën verder te brengen en dat mogen doen in een gezellige, dynamische en muzikale internationale omgeving."

Kyana Bozorg Zadeh // Legal
Marc Gordijn

“Bij BumaStemra werken betekent volop mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen, maar ook vooral met heel veel plezier samenwerken aan een goede dienstverlening voor onze rechthebbenden.”

Marc Gordijn Marc Gordijn // Manager Claims