Muziek brengt je dichter bij je zakelijke dromen

Alles voor muziekgebruikers

Muziekgebruik voor zakelijk succes

Muziek brengt sfeer in je zaak, energie op de werkvloer en emotie in reclame en communicatie. Sta je wel eens stil bij wat muziek je oplevert? Volle dansvloeren, blije bezoekers. Een sfeer waar mensen over doorvertellen aan hun vrienden en familie. Muziek brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. Met de juiste licentie is al jouw muziekgebruik in één keer goed geregeld.
Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

 

Altijd en overal muziek, zonder gedoe

Wat je muziekkeuze ook is, met de juiste licenties kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business. In je zaak, op je festival, in je communicatie of hoe je muziek ook wilt gebruiken voor jouw succes.

Wil je zakelijk gebruik maken van muziek? Dan regel je dit natuurlijk via BumaStemra. Let op: vaak heb je naast een licentie bij BumaStemra ook een licentie nodig voor Sena. Sena behartigt de belangen van de uitvoerende artiesten. Voor een aantal sectoren zoals bijvoorbeeld horeca, winkels en kantoren regel je makkelijk een gecombineerde licentie via mijnlicentie.nl.

 

 

 

We helpen je graag aan de juiste licentie

Vraag nu een licentie aan

En laat muziek voor jou werken

Kies hier de licentie die bij jou past

Deze ondernemers ervaren het positieve effect van muziek

Muziek is essentieel voor veel ondernemers. Het verhoogt het moreel van de werknemers en is van invloed op het gedrag van klanten. Het gebruik van muziek wordt steeds belangrijker voor het succes van een onderneming.

"Muziek heeft gewoon veel invloed. Gasten neuriën, fluiten of zingen vaak mee. De mensen in de keuken staan de hele dag achter een bakplaat – dan is het lekker om muziek op te hebben staan"

Restaurant Bij Ernst

"Als er geen muziek op staat, merk je dat direct. De connectie met muziek is bij ons zo groot: we hebben nooit overwogen geen muziek te draaien."

Eetcafé Muze

"Muziek versterkt het gevoel van wat je hier ziet en wat je voelt als je binnenkomt. Het pakt je beet en neemt je even mee naar een andere wereld, precies wat ik mijn gasten wil bieden."

Ollie’s Coffee and More

"Mensen vinden het soms lastig om woorden te vinden voor bepaalde situaties of gevoelens. Dan kiezen ze liever een muziekstuk dat een gevoel onder woorden brengt."

Crematorium Andringastate

Meer weten? Check dan ook deze pagina's.

Waar komt mijn geld terecht?

Lees meer

Meer over een licentie afsluiten

Lees meer

Veelgestelde vragen

Lees meer