inJazz 2024

inJazz is hét netwerkevenement voor alle spelers uit de Nederlandse jazzwereld: van boekers en festivals tot conservatoria, muzikanten, belangenorganisaties en platenmaatschappijen.

inJazz
Licentie inJazz 2024

Opnieuw werkt inJazz samen met LantarenVenster, BIMHUIS, club MOOD en North Sea Round Town om een geweldig hedendaags jazzfestival en een relevante conferentie te organiseren. In de laatste week van juni kun je twee feestelijke avonden verwachten vol nieuwe Nederlandse jazz en enkele internationale gasten.

Showcase evenement voor jazz
Het grootste Nederlandse netwerk en showcase evenement voor jazz, gaat verder onder de naam inJazz. Met deze nieuwe naam onderstreept organisator Buma Cultuur het meerdaagse en internationale karakter van de belangrijkste ontmoetingsplek voor jazzprofessionals en –liefhebbers.

Netwerken en ontdekken
Het evenement staat geheel in het teken van nieuwe ontmoetingen, kennisuitwisseling, paneldiscussies, netwerken én het ontdekken van de beste ‘jazz van morgen’ tijdens het showcasefestival.

Het festival is gratis.
Geen ticket of registratie nodig. Kom naar het inJazz festival en geniet van de nieuwste Nederlandse jazz en aanverwante genres. inJazz vindt plaats van 26 tot 28 juni, zowel in Amsterdam als Rotterdam.

InJazz 2024

Bekijk het programma