Ontdek de nieuwste muzikale ontwikkelingen

New Music Conference

Licentie New Music Conference

November Music

Het jaarlijkse muziekevenement in ‘s-Hertogenbosch, is toonaangevend in haar programmering en steun aan nieuw compositietalent. Als gevolg hiervan ondersteunen wij  het festival al geruime tijd. Sinds de 2019 editie presenteren November Music en BumaStemra gezamenlijk de New Music Conference op de laatste vrijdag van het 10-daagse festival.

Sinds de oprichting in 1993 heeft November Music bewezen een waardevol evenement te zijn voor muziekprofessionals over de hele wereld, werkzaam in verschillende genres en disciplines. Het festival toont de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld, waarbij makers en componisten inspiratie putten uit hedendaags gecomponeerde muziek, jazz, nieuwe wereldmuziek, muziektheater, visuele muziek, elektronica & soundscapes en geluidsinstallaties.

New Music Conference

Als je professioneel actief bent in de muziekindustrie en geïnteresseerd bent in het programma van November Music, dan kun je je kennis en ervaring delen tijdens de New Music Conference. Dit evenement biedt de ideale setting om je internationale professionele netwerk uit te breiden, online of in de officiële, zorgvuldig begeleide matchmaking-sessies, of gewoon in het restaurant, de bars en gangen van de Verkadefabriek.