Hoe kan ik setlijsten aanleveren?

Het indienen van setlijsten na een live optreden is cruciaal. Op die manier zorgen we ervoor dat de nummers die gespeeld zijn worden gekoppeld aan geregistreerde werken, waardoor  rechthebbenden op een eerlijke manier worden vergoed voor het gebruik van hun muziek.

Setlijsten aanleveren in MijnBumaStemra

In MijnBumaStemra bieden we een gebruiksvriendelijke manier om setlijsten samen te stellen. Je vindt de functionaliteiten onder het tabblad ‘Live’. Je hebt de mogelijkheid om handmatig werken toe te voegen aan je setlijst, of je kunt een Excel-lijst importeren.

Het handmatig creëren van een nieuwe setlijst is erg eenvoudig: je kunt werken toevoegen uit je eigen repertoire, of je zoekt werken op in onze uitgebreide Titelcatalogus of in de Spotify-database. Met slechts een paar klikken heb je je setlijst samengesteld. De handige kopieerfunctie maakt het mogelijk om bestaande setlijsten opnieuw te gebruiken. Dat scheelt na een volgend optreden veel werk.

Bekijk deze video om te zien hoe het werkt.

Setlijsten app

Je kunt ook setlijsten aanleveren in de Buma Setlijsten-app. Klik hier om te zien hoe dit werkt.

Download hier de app voor iOS of Android. Kun je de app niet installeren? Dan kun je gebruikmaken van het Excel-bestand Opgaveformulier setlijsten. Stuur het ingevulde formulier vervolgens op naar garing.podia@bumastemra.nl.