Achtergrondmuziek voor bedrijven

Licentie Achtergrondmuziek voor bedrijven

Achtergrondmuziek in je bedrijf zorgt voor een goede sfeer. Voor het draaien van achtergrondmuziek in een zakelijke setting heb je toestemming nodig. Vaak luister je deze muziek via een abonnement bij een commerciële aanbieder van muzieksystemen.

Deze aanbieders hebben een eigen muziekdatabase en betalen voor elke locatie waar muziek wordt gedraaid een vergoeding aan BumaStemra. Wil je muziek draaien via een digitaal abonnement bij zo’n muziekaanbieder? Vraag dan eerst een overeenkomst aan bij BumaStemra.

Goed om te weten: streamingsdiensten zoals Spotify, Apple Music en Deezer vallen hier niet onder: dit zijn diensten die alleen abonnementen voor privé-gebruik aanbieden.

Waarom een licentie?

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek is de brandstof voor zakelijk succes en brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Deze licentie wordt gebruikt door

  • Cafe’s
  • Restaurants
  • Hotels
  • Werkruimten, kantoren

Wat kost het?

Het te betalen tarief is afhankelijk van de beschikbare muziek (aantal liedjes in de database) en de mate van interactiviteit van het systeem.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Leveranciers van achtergrondmuziek
Tarieven achtergrondmuziek
Overeenkomst Achtergrondmuziek Digitaal