Basisschool

Licentie Basisschool

Muziek tijdens de les, bij een voorstelling of op een schoolfeestje: muziek is onmisbaar op een school. En om muziek te draaien op een school heb je een licentie nodig.

De kosten voor deze licentie berekenen wij op basis van het aantal activiteiten waar je de muziek voor gebruikt. Het maakt voor de kosten niet uit hoe vaak de muziek gebruikt wordt. Ook of je het op de achtergrond draait of niet maakt geen verschil.

Wil je muziek gebruiken op een basisschool, vraag dan een licentie aan via SCAN – het Service Centrum Auteurs- en Naburige Rechten.

Waarom een licentie?

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Wat kost het?

De vergoeding berekenen we op basis van het aantal activiteiten per kalenderjaar. Het maakt niet uit of de muziek centraal staat in de activiteiten of dat je het alleen als achtergrond gebruikt.

Downloads

Download hier aanvullende informatie.

Tariefflyer muziekgebruik basisonderwijs
Algemene voorwaarden en tariefbepalingen muziekgebruik basisonderwijs