Dansschool

Licentie Dansschool

Zonder muziek wordt leren dansen een stuk moeilijker. Maar voor het gebruik van muziek op een dansschool heb je een licentie nodig.

De kosten van een licentie voor dansscholen gaan per dansexploitatie. Het maakt dan niet uit of je de lessen zelf geeft of dat iemand anders dat doet. De prijs wordt per jaar vastgesteld.

Wil je muziek gebruiken op een dansschool, vraag dan een licentie aan via SCAN – het Service Centrum Auteurs- en Naburige Rechten.

Waarom een licentie?

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Wat kost het?

Je betaalt per dansexploitatie. Het maakt niet uit of je de lessen zelf geeft of dat je iemand hebt aangesteld om de lessen te geven. Je betaalt altijd een vaste prijs per jaar. De prijs is inclusief repetities en uitvoeringen.

Downloads

Download hier aanvullende informatie.

Tariefflyer muziekgebruik dansschool
Algemene voorwaarden en tariefbepalingen muziekgebruik dansschool