Fabrikanten van cd’s, dvd’s en vinyl

Licentie Fabrikanten van cd’s, dvd’s en vinyl

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek is de brandstof voor zakelijk succes en brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Ben jij een fabrikant van cd’s, dvd’s en vinyl-platen? Maak je die voor platenmaatschappijen, videodistributeurs of andere makers van eigen beheer producties? Dan heb je een licentie nodig voor het maken van zulke beeld- en geluidsdragers: een fabricage-overeenkomst. 

Een Nederlandse fabrikant moet een fabricage-overeenkomst afsluiten bij Stemra. Een buitenlandse fabrikant hoeft niet bij Stemra aangesloten te zitten. Hun verplichtingen vallen onder de lokale wetgeving. 

Wil je als fabrikant een fabricage-overeenkomst afsluiten? Dan heb je een goede administratie nodig en vragen we je om de zoveel tijd om een overzicht van hoeveel beeld- en geluidsdragers je hebt gemaakt.

Let op: sommige fabrikanten regelen ook de licenties voor de kopers van hun beeld- en geluidsdragers. Dit heet een Intermediairs-overeenkomst en kan ook via Stemra geregeld worden.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Stemra Fabrikanten en Intermediairs
Fabricagecontract Beeld- En Geluidsdragers