Fitnesscentra en sportscholen

Licentie Fitnesscentra en sportscholen

Bewegen gaat beter op muziek. Of je nou een heftige cardio-les geeft of ontspannende yoga. Maar om muziek te gebruiken op een fitnesscentrum of sportschool heb je een licentie nodig.

Vraag daarom een licentie aan via SCAN – het Service Centrum Auteurs- en Naburige Rechten.

Waarom een licentie?

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Wat kost het?

De vergoeding berekenen wij op basis van het aantal vierkante meters én de manier waarop je de muziek gebruikt. Het verschilt namelijk nogal of de muziek centraal staat in je activiteiten (voorgrondmuziek) of als achtergrondmuziek wordt ingezet. Denk in dat laatste geval aan muziek in bijvoorbeeld de ontvangstruimte, kleedkamers of sportzalen. Gaat het om voorgrondmuziek bij bewegingslessen? Dan berekenen wij de vergoeding altijd afzonderlijk voor de ruimtes waarin les wordt gegeven.

Downloads

Download hier aanvullende informatie.

Tariefflyer muziekgebruik fitnesscentra
Algemene voorwaarden en tariefbepalingen muziekgebruik fitnesscentra