Intermediairs - fabrikanten van beeld- en geluidsdragers

Licentie Intermediairs: fabrikanten van beeld- en geluidsdragers

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek is de brandstof voor zakelijk succes en brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Een intermediair is een tussenpersoon die samenwerkt met fabrikanten van beeld- en geluidsdragers. De intermediair regelt een kant en klaar product voor die fabrikanten – inclusief bijbehorende Stemra-licenties.

Als intermediair werk je op basis van een ‘Stemra Intermediairsovereenkomst’. Aan zo’n overeenkomst zitten administratieve en financiële voorwaarden verbonden. Wil je als intermediair aan de slag? Vraag dan de Stemra Intermediairsovereenkomst aan bij één van onze accountmanagers. 

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Overeenkomst Intermediair Producties In Eigen Beheer
Fabrikanten en intermediairs

Vraag een licentie aan

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel
Naam*