Kinderdagverblijf

Licentie Kinderdagverblijf

Tussen de middag lekker dansen of rustig in slaap vallen met een wiegeliedje: muziek maakt de sfeer op een kinderdagverblijf. Om muziek te draaien op een kinderdagverblijft heb je een licentie nodig.

De kosten voor deze licentie berekenen wij op basis van het hoeveel kinderen er ingeschreven staan per kalenderjaar. Het maakt voor de kosten niet uit waar je de muziek voor gebruikt: per 100 kinderen geldt een vast bedrag.

Wil je muziek gebruiken op een kinderdagverblijf, vraag dan een licentie aan via SCAN – het Service Centrum Auteurs- en Naburige Rechten.

Waarom een licentie?

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Wat kost het?

De vergoeding berekenen we op basis van het aantal ingeschreven kinderen per kalenderjaar. Het maakt niet uit of de muziek centraal staat in de activiteiten of dat je de muziek alleen als achtergrond gebruikt. Je betaalt altijd een vast bedrag per 100 kinderen.

Downloads

Download hier aanvullende informatie.

Tariefflyer muziekgebruik kinderopvang
Algemene voorwaarden en tariefbepalingen muziekgebruik kinderopvang