Mechanisch Achtergrondmuziek Categorie A

Licentie Mechanisch Achtergrondmuziek Categorie A

Achtergrondmuziek in je bedrijf zorgt voor een goede sfeer. Voor het gebruik van muziek in bedrijven die in ‘categorie A’ vallen heb je een licentie nodig. De kosten voor deze licentie hangen af van het aantal vierkante meters van de locatie waar de muziek te horen is.

Binnen categorie A vallen bijvoorbeeld:

  • Kunstijsbanen
  • Muziek aan de gevel en/of in het portiek van een individuele winkel
  • Winkelcentra, galerijen of passages
  • Amusementshallen
  • Zorginstellingen
  • Alle exploitaties met mechanische achtergrondmuziek die niet in categorie B vallen

Een licentie vraag je aan via SCAN – het Service Centrum Auteurs- en Naburige Rechten.

Waarom een licentie?

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek is de brandstof voor zakelijk succes. Sta je wel een stil bij wat muziek je oplevert? Zoals sfeer, emotie en energie. Muziek brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Wat kost het?

Wij gaan in deze berekening uit van het aantal vierkante meters van de onderneming of locatie waar jouw bezoekers de muziek kunnen horen. Die oppervlakte is eenvoudig te berekenen. Is de muziek bijvoorbeeld buiten te horen? Dan bepalen wij het buiten oppervlakte door de lengte van de gevel met 3 te vermenigvuldigen. Is dezelfde muziek binnen en buiten te horen? Dan betaal je voor het buitengebruik maar 50%.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Tariefflyer mechanische achtergrondmuziek
Algemene voorwaarden en tariefbepalingen mechanische achtergrondmuziek