Muziek voor dvd-producties

Licentie Muziek voor dvd-producties

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek is de brandstof voor zakelijk succes en brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Licentie aanvragen

Ben je producent of exploitant van dvd-producties? Dan kun je via Stemra een licentie afsluiten voor muziekgebruik in je producties. Je moet namelijk betalen voor het gebruik van muziek die gemaakt is door anderen. Wat je betaalt verschilt. We kijken naar hoeveel dvd’s je produceert en het aantal seconden dat de muziek speelt. Zo betaal je alleen voor wat je ook echt maakt.

Wil je een overeenkomst afsluiten of meer weten over de voorwaarden voor muziekgebruik in dvd-producties? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Home Video Special Products Tarief en Voorwaarden
Tarief Homevideo Contractanten Homevideo-dvd

Vraag een licentie aan

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel
Naam*