Theaters en schouwburgen

Licentie Theaters en schouwburgen

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek speelt een belangrijke rol in voorstellingen. Voor het gebruik van muziek tijdens een uitvoering of voorstellen heb je een licentie nodig. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Deze licentie wordt gebruikt door

  • Theaters
  • Schouwburgen

Wat kost het?

De kosten van deze licentie hangen af van de oppervlakte van de locatie waar je voorstelling plaatsvindt – dit is de basis van wat je licentie kost. Daarnaast kijken we altijd naar de inkomsten uit de kaartverkoop van het evenement: de recette.
Is er geen recette? Of zijn de inkomsten uit de kaartverkoop lager dan wat je eventueel optredende artiesten artiesten betaalt (de uitkoopsommen)? Dan hanteren we een percentage over de uitkoopsommen.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Tariefflyer algemeen muziekgebruik
Algemene voorwaarden

Aanvraag Theater en Schouwburgen

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel
Naam*