Voortgezet onderwijs

Licentie Voortgezet onderwijs

Schoolfeesten, optredens van leerlingen of achtergrondmuziek tijdens de gymles: muziek is onmisbaar op een school. En om muziek te draaien op een school heb je een licentie nodig.

De kosten voor deze licentie berekenen wij op basis van hoeveel leerlingen er op school zitten en het type activiteiten waar je de muziek voor gebruikt. Het maakt voor de kosten niet uit hoe vaak de muziek gebruikt wordt. Ook of je het op de achtergrond draait of niet maakt geen verschil.

Wil je muziek gebruiken op school? Vraag dan een licentie aan via SCAN – het Service Centrum Auteurs- en Naburige Rechten.

Waarom een licentie?

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Wat kost het?

De vergoeding berekenen we op basis van de soort activiteiten (klassenavonden, feesten) per kalenderjaar en het aantal leerlingen op uw school. Het maakt niet uit hoe vaak je muziek gebruikt, of de muziek centraal staat in de activiteiten of alleen als achtergrond. Wel gaan we er vanuit dat de gages/uitkoopsommen voor de optredens niet hoger zijn dan € 1.000,-. Is dat wel zo, dan is ons algemeen tarief van toepassing.

Downloads

Download hier aanvullende informatie.

Tariefflyer muziekgebruik Voortgezet onderwijs
Algemene voorwaarden en tariefbepalingen muziekgebruik Voortgezet onderwijs