Nieuwe features voor setlijsten in MijnBumaStemra

Licentie Nieuwe features in MijnBumaStemra

Setlijsten aanleveren en optredens koppelen in MijnBumaStemra

Vanaf nu is het ook mogelijk om setlijsten aan te leveren in MijnBumaStemra, ons portaal voor leden. Voorheen werden setlijsten aangeleverd via de Buma Setlijsten app of door het versturen van Excelbestanden. Deze methode blijft nog voor een korte periode beschikbaar, totdat deze aan het einde van het jaar volledig zal worden opgeheven.

Na live optredens is het belangrijk dat de setlijsten worden aangeleverd. Op die manier kunnen onze systemen de gespeelde nummers matchen met de aangemelde werken. En zo kunnen de rechthebbenden betaald worden voor het gebruik van hun muziek.

Je vindt de functionaliteit in MijnBumaStemra onder ‘Live’. Het aanmaken van een nieuwe setlijst kan handmatig door aanmelding per werk of door een excellijst te uploaden. Het vinden van muziek is makkelijker dan ooit door de koppeling met Spotify, naast de bestaande zoekfuncties. Vind een werk in Spotify, klik het aan en het staat in de setlijst. De handige kopieerfunctie maakt het mogelijk om bestaande setlijsten opnieuw te gebruiken. Dat scheelt na een volgend optreden veel werk.

Op basis van verzoeken van en in samenwerking met BumaStemra-leden hebben we de functie ‘Setlijsten’ ontwikkeld in MijnBumaStemra.

MijnBumaStemra wordt voortdurend verbeterd om onze leden het beste platform te kunnen bieden voor het aanmelden van werken, het inzien van afrekeningen en meer.

Bekijk de mogelijkheden

Ga naar MijnBumaStemra