Audiovisuele onderwijsproducties met bestaand (hit)repertoire

Licentie Audiovisuele onderwijsproducties met bestaand (hit)repertoire

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek in een onderwijsproductie brengt je dichter bij je zakelijke dromen. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Deze licentie is bestemd voor educatieve producties die zonder winstoogmerk worden gebruikt en vertoond binnen onderwijsinstellingen. Voorbeelden hiervan zijn een educatieve DVD die in een lesboek is bijgevoegd, of een lesmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van audiovisueel materiaal.

Wat is bestaand (hit)repertoire?

Maak je gebruik van muziek die al te koop is in een winkel of via het internet? Dan noemen we dit ‘bestaand (hit)repertoire’.

 

 

Wat is de eerste vastlegging of synchronisatie?

Als je muziek en (bewegend) beeld samenvoegt, zoals bijvoorbeeld in een film, heet dit ‘synchronisatie’ of ‘eerste vastlegging’. De rechten die hierbij horen, regel je via BumaStemra.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Muziek in audiovisuele producties

Vraag informatie aan

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres aanvrager*