Commercials met library music

Licentie Commercials met library music

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek speelt een belangrijke rol bij het overbrengen van een boodschap. Om die reden wordt er vaak muziek gebruikt in commercials. Onder commercials wordt verstaan: reclame-uitingen op bijvoorbeeld internet, op tv en/of radio in reclameblokken. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Wat is library- of stockmuziek?

Dit is muziek die speciaal gecomponeerd is voor gebruik in audiovisuele producties. Doordat deze muziek vaak instrumentaal is en goed ‘snijdbaar’, kun je het makkelijk gebruiken in commercials. Voor het gebruik van library muziek hebben we standaardtarieven.

 

Wat is de eerste vastlegging of synchronisatie?

Als je muziek en (bewegend) beeld samenvoegt, zoals bijvoorbeeld in een video, heet dit ‘synchronisatie’ of ‘eerste vastlegging’. De rechten die hierbij horen regel je via BumaStemra.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Muziek in audiovisuele producties