Games of apps met opdrachtmuziek

Licentie Games of apps met opdrachtmuziek

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek in een game brengt je dichter bij je zakelijke dromen. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

De eerste vastlegging of synchronisatie

Als je muziek en (bewegend) beeld samenvoegt, zoals bijvoorbeeld in een game, heet dit ‘synchronisatie’ of ‘eerste vastlegging’. De rechten die hierbij horen, regel je via BumaStemra.

Omdat opdrachtmuziek doorgaans voor het eerst gebruikt wordt in de game of app waar het voor gemaakt is, hoef je met deze eerste vastlegging niets te doen. Je stemt het namelijk al af met de maker(s) van de muziek. Je moet wel een doorgeven aan Stemra waarin de opdrachtmuziek is gebruikt. Dan kunnen we eventuele andere inkomsten verdelen over leden die daar recht op hebben.

Neem hiervoor contact op av@bumastemra.nl.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Muziek in audiovisuele producties