Licentie Elektronische Muziek Event

Licentie Elektronische muziek evenementen

Een uniek event, vraagt een licentie op maat.

Waarom een licentie?

BumaStemra zet zich in voor een gezonde muziekindustrie, waarin muziekauteurs eerlijk worden beloond. Van de grote makers, tot muziekmakers die ooit groot gaan worden. Van subgenre-events tot aan ADE met ruim 400.000 bezoekers. Op die manier bouwen we samen aan de open en innovatieve dance cultuur waar Nederland bekend om staat.

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Opgave van meerdere artiesten en/of evenementen

Wil je meerdere evenementen tegelijkertijd opgeven of heb je meer dan 15 artiesten op je evenement? Dan kun je dit formulier invullen en naar dance.events@bumastemra.nl mailen.

 

Audio aanleveren via de FTP-server van BumaStemra

Organiseer je een evenement en verwacht je een recette of gages hoger dan €100.000? Dan lever je de opname van je evenement bij ons aan via onze beveiligde FTP-server.
Via dance.events@bumastemra.nl, kun je jouw persoonlijke inloggegevens voor deze server aanvragen.

Wat kost het?

De elektronische muziekindustrie is de afgelopen jaren veranderd en uitgegroeid tot een succesvolle en volwassen industrie, die tot ver over de grenzen reikt. Ook binnen de dance hanteren we het Algemeen Tarief. Hou rekening met 7% over je totale recette of uitkoopsommen. Als er geen entree gevraagd wordt en de artiesten treden (nagenoeg) belangeloos op, dan geldt er een minimumtarief o.b.v. oppervlakte. Wil je nog meer weten over het Algemeen Tarief? Kijk dan in onze uitgebreide tarieftekst.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Algemeen tarief
Uitgebereide tarieftekst algemeen tarief
Algemene voorwaarden

Opgave evenementen

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om je opgave online te doen. We vragen je vriendelijk om dit opgaveformulier te gebruiken. Je kunt het formulier invullen en vervolgens versturen naar het volgende e-mailadres: dance.events@bumastemra.nl

Alvast bedankt voor je begrip en medewerking.

Elektronische muziek event: licentie aanvragen

Tijdelijk niet in gebruik