Offline bedrijfsproductie met bestaand (hit)repertoire

Licentie Bedrijfsproductie met bestaand (hit)repertoire

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek in een bedrijfsproductie brengt je dichter bij je zakelijke dromen. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Onder bedrijfsproducties en productpromoties vallen alle audiovisuele producties die worden gemaakt in opdracht van een bedrijf.

We maken onderscheid tussen bedrijfsproducties en instore producties.

Het onderscheid

Onder bedrijfsproducties/productpromoties verstaande we: audiovisuele producties ter (algemene) demonstratie, of ter promotie van een product, dienst of bedrijf.

Onder instore producties verstaan we:  audiovisuele producties voor demonstraties of ter promotie van een product, bedrijf of dienst. En gebruikt binnen het bedrijf. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan een vertoning binnen een winkel(keten).

Wat is bestaand (hit)repertoire?

Maak je gebruik van muziek die al te koop is in een winkel of via het internet? Dan noemen we dit ‘bestaand (hit)repertoire’. Voor het gebruik daarvan heb je toestemming nodig van de auteurs (bijvoorbeeld de tekstschrijver of componist). Die toestemming kun je via ons regelen. Dit is altijd een unieke situatie. We bekijken per keer of een auteur het goed vindt dat de muziek gebruikt wordt en welke vergoeding daarbij past.

 

Wat is de eerste vastlegging of synchronisatie?

Als je muziek en (bewegend) beeld samenvoegt, zoals bijvoorbeeld in een video, heet dit ‘synchronisatie’ of ‘eerste vastlegging’. De rechten die hierbij horen regel je via BumaStemra.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Muziek in audiovisuele producties

Vraag een licentie aan

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres aanvrager*