Offline bedrijfsproductie met opdrachtmuziek

Licentie Offline bedrijfsproductie met opdrachtmuziek

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek in een bedrijfsproductie brengt je dichter bij je zakelijke dromen. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Onder offline bedrijfsproducties en productpromoties vallen alle audiovisuele producties die worden gemaakt in opdracht van een bedrijf. En niet via internet worden gedeeld of worden laten zien.

We maken onderscheid tussen bedrijfsproducties en instore producties.

Het onderscheid

Onder bedrijfsproducties/productpromoties verstaande we: audiovisuele producties ter (algemene) demonstratie, of ter promotie van een product, dienst of bedrijf.

Onder instore producties verstaan we:  audiovisuele producties voor demonstraties of ter promotie van een product, bedrijf of dienst. En gebruikt binnen het bedrijf. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan een vertoning binnen een winkel(keten).

Wat is de eerste vastlegging of synchronisatie?

Als je muziek en (bewegend) beeld samenvoegt, zoals bijvoorbeeld in een film, heet dit ‘synchronisatie’ of ‘eerste vastlegging’. De rechten die hierbij horen, regel je via BumaStemra.
Omdat opdrachtmuziek doorgaans voor het eerst gebruikt wordt in de film waar het voor gemaakt is, hoef je met deze eerste vastlegging niets te doen. Je stemt het namelijk al af met de maker(s) van de muziek. Je moet wel een doorgeven aan Stemra waarin de opdrachtmuziek is gebruikt. Dan kan Buma eventuele andere inkomsten verdelen over leden die daar recht op hebben.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Muziek in audiovisuele producties

Vraag een licentie aan

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres aanvrager*