Online achtergrondmuziek op je website

Licentie Online achtergrondmuziek op je website

Wil je achtergrondmuziek draaien op je website? Dan heb je daar een licentie voor nodig. Met die licentie zorg je dat de makers van muziek betaald krijgen voor jouw gebruik. Je kunt deze licentie makkelijk en snel afsluiten via BumaStemra.

Waarom een licentie?

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek is de brandstof voor zakelijk succes en brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Kosten

Een licentie voor achtergrondmuziek online kost € 130,- per jaar. Dit is exclusief 21% btw. Met een licentie mag je onbeperkt gebruik maken van achtergrondmuziek op je website.

Wat valt er onder deze licentie?

De licentie is voor sfeermuziek op je website. Het gaat dan om muziek die ondersteunend is en die niet aangepast kan worden door de bezoeker van je site. Met een licentie bij Buma/Stemra betaal je voor het auteursrecht van onze leden: de makers van muziek. Houd er rekening mee dat er nog meer rechthebbenden kunnen zijn, zoals uitvoerende artiesten of platenmaatschappijen. Meer informatie hierover kun je via Sena krijgen.

Gebruik je (ondersteunende) muziek in een video? Dan heb je vooraf toestemming nodig voor het samenvoegen van het beeld en de muziek. Dit noemen we de eerste vastlegging of het synchronisatierecht. Voor informatie hierover kun je kun je contact opnemen met av@bumastemra.nl.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Tarief online achtergrondmuziek
Algemene voorwaarden

Online achtergrondmuziek: vraag een licentie aan

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel
Naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Optioneel