Online bedrijfsproductie met opdrachtmuziek

Licentie Online bedrijfsproductie met opdrachtmuziek

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek in een bedrijfsproductie brengt je dichter bij je zakelijke dromen. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Maak je audiovisuele producties voor een bedrijf en wil je die laten zien binnen het bedrijf? Dan heb je een licentie nodig voor de muziek die je daarbij gebruikt. De licentie voor online is bedoeld voor producties die je via het internet wil laten zien.

We maken onderscheid tussen ‘bedrijfsproducties’ -audiovisuele producties ter (algemene) demonstratie- en ‘bedrijfspromoties’ audiovisuele producties ter promotie van een product, dienst of bedrijf.

Wat is de eerste vastlegging of synchronisatie?

Als je muziek en (bewegend) beeld samenvoegt, zoals bijvoorbeeld in een audiovisuele productie, heet dit ‘synchronisatie’ of ‘eerste vastlegging’. De rechten die hierbij horen regel je via BumaStemra.

Omdat opdrachtmuziek doorgaans voor het eerst gebruikt wordt in de film waar het voor gemaakt is, hoef je met deze eerste vastlegging niets te doen. Je stemt het namelijk al af met de maker(s) van de muziek. Je moet wel een doorgeven aan Stemra waarin de opdrachtmuziek is gebruikt. Dan kan Buma eventuele andere inkomsten verdelen over leden die daar recht op hebben.

Je kunt contact opnemen via av@bumastemra.nl.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Muziek in audiovisuele producties