Poppodia en welzijnswerk

Licentie Poppodia en welzijnswerk

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek is de brandstof voor zakelijk succes en brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.

Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Wat kost het?

De kosten voor een licentie berekenen we op basis van de oppervlakte van de ruimte waar de muziek wordt gedraaid. Soms kijken we ook naar het aantal dagen van de bijeenkomst, bijvoorbeeld als het om amusementsmuziek gaat.

De licentie voor poppodia en welzijnswerk is bedoeld voor evenementen waarvan de toegangsprijs lager is dan € 25,- en de gages of uitkoopsom van de uitvoerenden lager dan € 1.000,- (beiden exclusief btw). Organiseer je een evenement met hogere bedragen? Dan heb je een evenementenlicentie nodig.

Valt jouw bijeenkomst of evenement wel binnen deze bedragen? Vraag dan een licentie aan via SCAN – het Service Centrum Auteurs- en Naburige Rechten.

Belangrijk: De licentie voor poppodia en welzijnswerk is bedoeld voor evenementen waarvan de toegangsprijs lager is dan € 25,- en de gages of uitkoopsom van de uitvoerenden lager dan € 1.000,- (beiden exclusief btw). Organiseer je een evenement met hogere bedragen? Dan heb je een evenementenlicentie nodig.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Tariefflyer muziekgebruik welzijn
Algemene voorwaarden muziekgebruik welzijn