Televisiezenders met niet-landelijk karakter

Licentie Televisiezenders met niet-landelijk karakter

Voor het gebruik van muziek tijdens tv- en radioprogramma’s heb je een licentie nodig. Als commerciële televisiezender met niet-landelijk karakter kun je zo’n licentie afsluiten via BumaStemra.

Een commerciële televisiezender met een niet-landelijk karakter richt zich op het uitzenden van programma’s voor een specifieke streek, regio of deel daarvan in Nederland.

Waarom een licentie?

Altijd en overal muziek, zonder gedoe. Wat je muziekkeuze ook is, met een licentie bij BumaStemra kun je ongelimiteerd muziek gebruiken, uit binnen- en buitenland. Wij helpen je aan de licentie die bij jouw gebruik past. Dat doen we zonder winstoogmerk. Zodat muziekmakers een vergoeding krijgen voor hun liedjes en zodat jij je 100% kan focussen op jouw business.

Muziek is de brandstof voor zakelijk succes. Sta je wel een stil bij wat muziek je oplevert? Zoals sfeer, emotie en energie. Muziek brengt je dichter bij je zakelijke dromen. Het is de investering dus meer dan waard. En met een licentie bij BumaStemra is al je muziekgebruik in één keer goed geregeld.
Goed voor muziekmakers. Goed voor jouw resultaten.

Deze licentie wordt vaak gebruikt door

  • Commerciële lokale televisiezenders
  • Commerciële regionale televisiezenders

Wat kost het?

Je betaalt een abonnee gerelateerde vergoeding per abonnee of huishouden op een omroepnetwerk. Hier zijn vier staffels voor.

Downloads

Download hier aanvullende informatie

Abonnee gerelateerde vergoeding
Model overeenkomst contract B – Commerciële niet-landelijke tv

Vraag een licentie aan

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel
Naam*