Algemene Ledenvergadering

Woensdag 15 mei 2024, IJ-kantine Amsterdam-Noord

Licentie Algemene Ledenvergadering

Behoor jij tot de nieuwe generatie muziekmakers óf ben je al een van onze trouwe deelnemers? Je bent van harte welkom! Kom op 15 mei naar de ALV of doe online mee.

De ALV wordt gehouden in de IJ-kantine in Amsterdam-Noord aan de NDSM-Kade 5. De vergadering start om 10:00 uur (inloop vanaf 09:00 uur) en eindigt rond 15:00 uur. Daarna sluiten we de dag af met een borrel. Je vindt hier de routebeschrijving voor zowel eigen- als openbaar vervoer.

Als je niet zelf kunt deelnemen, kun je een mede-Buma-lid of mede-Stemra-aangeslotene machtigen om namens jou te stemmen. Je vindt de machtigingsformulieren hieronder. We ontvangen het door jou ingevulde machtigingsformulier graag uiterlijk op 11 mei.

Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering

Vul het formulier in

Naam(Vereist)
Je vindt dit onder 'Mijn gegevens' in MijnBumaStemra
Vergadering bijwonen(Vereist)

Over de Algemene Ledenvergadering

Ieder jaar wordt door BumaStemra een Algemene Ledenvergadering (ALV) georganiseerd. Als lid van BumaStemra kun je meedenken en -praten over de toekomst van de organisatie. Daarnaast staan onderwerpen op de agenda die van invloed kunnen zijn op jouw inkomsten. De ALV is ook een mooie gelegenheid om je bij te praten over ontwikkelingen in de muziekindustrie die jou raken.

Tijdens de ALV worden nieuwe leden van de Raad van Rechthebbenden en de Raad van Toezicht gekozen. De Raad van Rechthebbenden is de stem van alle leden. Deze Raad bespreekt met BumaStemra wat bij jou en andere muziekmakers en uitgevers leeft. En denkt in jouw belang mee met verbeteringen in de organisatie. De Raad van Toezicht ziet toe op de correctheid van de bedrijfsvoering.

Tip: als je de ALV op locatie bijwoont ben je volop in de gelegenheid om te netwerken met jouw collega muziekmakers en -uitgevers! En wij zijn er om jouw vragen te beantwoorden.